Your Flexible CIO office as a Service 

Introductie                                              


Organisaties, bedrijven kunnen niet meer succesvol zijn zonder goed erkende , veilige en betrouwbare informatie voorzieningen. 


Informatie management is daarvoor binnen elke organisatie de manier om te zorgen dat uw informatie voorziening doet wat ze doen moeten en dat ook blijven doen.


IT ondersteund niet alleen uw  organisatie het is er een onderdeel van...Waar staat u nu met uw organisatie?ThinQIT-over levert deze diensten op maat  op een pragmatische wijze wanneer u het nodig hebt. Wij werken op basis van overzichtelijke, voorspelbare en marktconforme kosten.  Benieuwd hoe dit werkt ? neem dan contact met ons op.

Contact
Informatie voorziening is net als water uit de kraan !

Dit is een veel  gebruikte slogan in de IT markt is:

“Een goede informatie voorziening is tegenwoordig net zo vanzelfsprekend geworden als als water uit de kraan!

Informatie moet altijd beschikbaar zijn.. 

De gegevens moeten ook kloppen... 

Het moet veilig zijn... 

We vinden dit allemaal vrij vanzelfsprekend maar het altijd leveren van voldoende schoon, veilig maar vooral ook lekker drinkwater is echt een vak apart en vergt veel vakkennis, organisatiekracht, communicatie en vooral toewijding en passie om dit voor elkaar te krijgen..


 

Voor het leveren van de juiste informatie en inzetten van de juiste systemen geldt dat niet anders, wij trekken graag met u op samen om uw informatie voorziening binnen uw organisatie op het gewenste niveau te krijgen en te houden.. 
Dit doen we door vanuit de behoefte te werken, er voor zorgen dat de juiste expertise bij u aanschuift en gebaseerd op een plan welke we in co-creatie met uw organisatie zullen opstellen en uitvoeren.