Your Flexible CIO office as a Service 

Onze Visie

Het is bijna onmogelijk als organisatie, bedrijf of vereniging  succesvol zijn zonder goed functionerende en efficiënte informatie stromen- en systemen" Het op orde krijgen en houden van deze informatie stromen en systemen vergt continu aandacht, kennis van IT maar ook kennis en gevoel bij- en over uw business.

Voor veel  organisaties is het heel lastig om de juiste mensen hiervoor te kunnen aantrekken of te kunnen/willen betalen  met deze kennis en ervaring.  

Onze visie is dat wij u die kennis en ervaring op  het gebied van informatie & IT  management  bieden alleen wanneer U het nodig heeft en het niet hoeft te bekostigen als u het niet nodig heeft.

De manieren waarop dit vorm te geven zijn flexibel en bespreekbaar 
Aangezien we dit bij meer opdrachtgevers doen kunt u mee profiteren van onze reeds opgedane "best practices".
Benieuwd hoe dit bij uw organisatie zou kunnen werken?

We leggen het u graag uit.

 

Wie we zijn?

Maarten Vermeulen

Maarten Vermeulen

Oprichter /Management consultant Maarten is een ervaren IT-Manager met tevens een ruime achtergrond op de gebieden van IT Strategieontwikkeling, IT-Infrastructuur, Cloud services, applicatie en systeem-ontwikkeling. Ruime ervaring op het gebied van strategische IT Outsourcing trajecten zowel aan de “klant” als aan de “leverancier” zijde. Beschikt over een enorme dosis inhoudelijke kennis van IT- platformen, beheers- en project- en programma management methodieken. Maarten heeft vele keren aan het hoofd gestaan van IT beheer afdelingen maar ook verantwoordelijk geweest voor grote en complexe transitie programma’s zowel op organisatorisch vlak als technische implementaties in binnen en buitenland. Hij is zeer goed op hoogte van de laatste technologieën en mogelijkheden binnen de IT. Daarnaast is hij jarenlang actief geweest als Line- en interim-Manager binnen diverse top 10 werkgevers binnen de ICT, de rijks en lokale overheid en de non profit, goededoelen branche en zorg.

06-46092265 Info@thinqitover.com